Chadia Hounchou

Junior Consultant

Telefoon: 06-10035709

Email: Sales@tbaservices.nl

Biografie

Mijn ambitie? Ik wil de technologie een zegen voor de zorg laten betekenen. Voor u ziet u een proces- en resultaatgerichte dame die energie verkrijgt van het oplossen van gebreken, maar het meest essentieel: zorgorganisaties vooruitgang helpen te boeken met hun elektronische cliëntendossiers.

Mijn ervaring dat zich nog elke dag verrijkt met het pakket Pluriform bij de zorgorganisatie Curamare zorgt ervoor dat ik inzicht verkrijg in gebruikersperspectieven van verschillende typen zorg. Denk aan intramurale zorg, extramurale zorg, ambulante zorg maar ook zorg van behandeldiensten. Door veel interactie met eindgebruikers geloof ik sterk dat samen met applicatiebeheerders de sturing en inrichting van het pakket goed kan worden vormgegeven. Het pakket dient immers de workflow van de zorgverleners te ondersteunen waarbij de zorg leidend is. Mijn overtuiging is dat zorgprocessen verweven zouden moeten worden in een ECD: van begin tot eind, in de gehele zorgketen en waar mogelijk geautomatiseerd.

Het ECD blijft hoe je het ook went of keert een belangrijk schakelpunt in het zorgproces, wat uiteindelijk de kwaliteit van zorg beïnvloedt. Hoe fijn is het als u bij mij terecht kunt om dat systeem beter en met meer gebruiksgemak in te richten? Als adviseur in het functioneel beheer kan ik veel voor u betekenen. Echter, het bedenken van vernieuwingsgerichte oplossingen kan naar mijn mening alleen als de capaciteiten en wensen van ons beide partijen worden afgewogen. Daarom ga ik graag met u in gesprek om tot de optimale oplossing te komen. Door mijn ruime aanpassingsvermogen en tegelijkertijd kritische blik ben ik in staat snel te schakelen tussen verschillende IT gerelateerde taken die in de zorgsector van belang zijn. Niet alleen inrichtingskeuzes maar ook kennisdeling is wat ik met veel enthousiasme doe, wat blijkt uit mijn ervaring als docent. Advies over het ECD en het gebruik daarvan geef ik daarom ook met alle plezier en volle overgave.

Vragen over onze dienstverlening? Bel ons op 06 10 03 57 09
Vragen over onze dienstverlening? Bel ons op 06 10 03 57 09