Dave de Jong

Consultant

Telefoon: 06-10035709

Email: Sales@thebeaglearmada.nl

Biografie

Met veel passie en enthousiasme richt ik mij op het optimaliseren en inrichten van elektronische cliëntdossiers. Het in samenspraak met de gebruiker tot optimale keuzes en functionele inrichting te komen, is hierbij het uitganspunt. Graag maak ik hiervoor gebruik van mijn ervaring op de werkvloer, vanuit verschillende rollen als begeleider, gedragsdeskundige en projectleider om hiermee vanuit verschillende gebruikersperspectieven de beste inrichtingskeuzes te maken. Waarbij ik graag terugval op mijn ruime ervaring met het ECD PlanCare.

Specialiteiten: ECD | Applicatiebeheer | Care | ICT | Zorg| PlanCare | Care4| MoreCare4|

Vragen over onze dienstverlening? Bel ons op 06 10 03 57 09
Vragen over onze dienstverlening? Bel ons op 06 10 03 57 09