Wij geloven dat IT voor zorginstellingen zou moeten zorgen, zoals zij zorgen voor hun cliënten. Maar we zien ook dat die ambitie met uitdagingen komt. TBA Services levert beheerders en consultants die dergelijke uitdagingen met precisie, plezier en een fijn soort perfectionisme tegemoet treden. Laat uw ECD voor u werken, en laat ons werken aan een functioneel ECD. Want als we allemaal doen waar we goed in zijn, wordt de cliënt daar uiteindelijk beter van.
null

Waarom TBA Services

TBA Services onderscheidt zich door een echte aanpakkersmentaliteit, die het belang van haar opdrachtgevers in alles voorop stelt. Daar hoort een aanbod van diensten bij dat niet stopt bij advies, maar ook kan uitvoeren. De markt heeft daarbij een schrijnend tekort aan goede beheerders. Mensen die de rol en functie vervullen zijn vaak werkzaam bij een softwareleverancier of komen uit de zorg.

Tegelijk zien we bij onze opdrachtgevers een groeiende behoefte aan one-stop-shops: één partij die eindverantwoordelijkheid draagt voor zowel advies als implementatie als functioneel beheer. Zo maken we met TBA Services niet alleen onze eigen ambitie waar, maar voorzien we in een groeiende en evidente behoefte bij onze opdrachtgevers: van signalering naar ontzorging.

null

Achtergrond en werkwijze

TBA Services is ontstaan uit de Oudhollandse handelsgeest: wat er nog niet is, zul je zelf moeten brengen. Naast advieswerk verzorgen wij dus ook de operationele kant van procesoptimalisatie. Van woorden naar daden.

We werken alleen mee zo lang als nodig, en zijn weer weg zodra het kan. Onze aanpak is er in alles op gericht organisaties te leren ‘het zelf te kunnen’.
We combineren jarenlange kennis van de achterkant van de zorgsector met een uitstekende track record en diepgaande kennis van wat er nodig is om een ECD succesvol te laten draaien.

null

Team

null

Zo kan het dus ook

TBA Services staat voor een heel beheersbaar en gecontroleerd proces. We werken in transparante, overzichtelijke projecten, waar steeds tussentijds de balans over kan worden opgemaakt. Van fit-gapverslag naar knelpuntanalyse. Van daar naar een verbetervoorstel. Van daar naar een uitvoer- en implementatievoorstel. En ten slotte naar een coachingstraject. We bieden een stappenplan waarbij we iedere keer beschrijven wat we gaan doen, wat het oplevert, welke investeringen er nodig zijn. Geen black-box, geen pakken papier, maar de handen uit de mouwen: op de werkvloer, met de mensen, in volledige transparantie. Daar staan wij voor en dat mag u verwachten.

Pakketten die wij beheersen:

  • Cura
  • Care4
  • MoreCare4
  • Pluriform
  • WinCare
  • MijnCaress
  • PlanCare
  • ONS

Hoe kunnen wij u helpen?

null

Onze aanpak is erop gericht organisaties te leren 'het zelf te kunnen'.

null

Wij verzorgen functioneel applicatiebeheer en optimalisatie van ECD's in een op maat gemaakte samenwerkingsvorm.

Beter in beheer

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Beter in beheer

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right